Valle!

Idag har jeg og Anette vært i Valle for å kjøpe is! Vi satt på brygga og koste oss masse. Nå sitter vi og ser på skrekkfilm og spiser godteri og brus, imorgen blir det vell mest pakking, så vi blogges! :-)

Tyrkia!

Sorry for lite blogging! Jeg har ikke hatt blogg lyst i det hele tatt før nå, så det kommer til å komme mange nye innlegg fremover. Til fredag drar jeg til Tyrkia! Det kommer til å bli kjempe deilig å komme seg bort fra kalde og regnfulle Norge! Jeg kommer til å blogg i Tyrkia, så det er bare å følge med! :-)

Outfit!


-Hva skal du Idag?

Endeliiiig!

Hallo, Sorry for lite blogging i det siste, skjedd så mye rart! Men skal skjerpe meg å begynne å blogge mye oftere. Idag kom genseren jeg hadde ventet på i 2 veldig lange uker, ble kjempefornøyd!

-hva syntes du om genseren?
-hva har du gjort i det siste?

Kony2012

Hallo, Idag har kony action-kit kommet! Kanskje litt seint menmen.. Da drar jeg ut i byn for å henge opp noen plakater med storesøster og kjæresten da!

?har du hengt opp plakater?

Oreokake baking med Sofie, Andrea og Andrea!

Hallo, hatt en koselig dag med Sofie, Andrea og Andrea, vi lagde oreo kake og så på film.

Hahhhahaha, kaka ble litt faila da..

?liker du oreokake?
?hva har du gjort Idag?

Nye sko!

Heihei! Idag har jeg vært på en liten skojakt i by'n! Jeg er veldig kresen når det gjelder sko, pleier for det meste å gå med converse, men denne gangen fant jeg noe annet!

?Hva syntes du om skoene?
?Hva har du gjort Idag?

God morgen!

 

Dagen Idag!

Hallo, Idag har jeg vært i bursdag til mormor, vi koste oss med kaker og pizza. Har foresten fått meg instagram! Hildeyess, follow meg peeps! Haha

Essie matte about you

Essie matte about you er noe dere seriøst må prøve, jeg har sett mange bilder på weheartit om hvordan resultatet blir og jeg syntes det ser dritkult ut! jeg har kjøpt Essie neglakken men har ikke hatt tid til å ta den på ennå.
@weheartit
Slik skal resultatet av Essie matte about you se ut !

 

 • Hva syntes du om neglakken?
 • Har du prøv essie matte about you?

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
Hildejs

Hildejs

101, Skien

Hei jeg heter Hilde og er en 14 år gammel jente som bor i skien. Jeg blogger om mote, outfits, innkjøp osv. Blogger hver dag så ofte som mulig! leser denne bloggen NÅ


  Hei jeg heter Hilde og er en 14 år gammel jente som bor i skien. Jeg blogger om mote, outfits, innkjøp osv. Blogger hver dag så ofte som mulig!

  + Legg meg til som venn


Kategorier

 • » Blogg


 • Arkiv

  Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012

  Søk i bloggen

  hits